torsdag 24 maj 2012

Ett kort i baby-blått

Idag visar jag ännu ett kort jag gjort på sistone. Denna gången ett kort till en nyfödd liten Kewin. Då kortet borde ha kommit fram nu så får även ni se det här.


onsdag 16 maj 2012

En layout om mig

När jag har tittat tillbaka på de LO's jag skapat så har jag märkt att jag inte scrappar om mig själv så ofta (förutom bröllopsbilderna). Så det tänkte jag bli bättre på. Först ut är därför en layout på något jag verkligen tycker om, att läsa böcker! Bokhyllan svämmar nästan över här hemma av alla böcker men jag njuter så varje gång jag får sätta mig ner och drömma mig bort i böckernas värld. Det är avkoppling för mig!

Som en utmaning till mig själv har jag även skapat i lite mer färger än jag brukar och jag tycker det blev riktigt bra och ska fortsätta få in lite mer färg framöver.

Papper: My Mind's Eye - Miss Caroline
Dekorationer: Thickers Serenade - American Crafts, Tiny Alpha, Rubons, knappar, band - My Mind's Eye,
Metallblomma - Pysselmakaren


post signature

tisdag 15 maj 2012

Altrad frökartong

I våras när jag började så fröer till min örtodling upptäckte jag att det var sån oordning bland mina fröpåsar som låg utspridda i ett skåp. Så jag tyckte jag behövde nåt bra ställe att förvara dem på snyggt istället för att ta den enkla och tråkiga vägen genom att lägga dem i en gammal glasskartong :-)

Så lösningen blev en liten frökartong med två fack, ett för blomfröer och ett för grönsaksfröer. Nu är det definitivt bättre ordning på fröerna och det är riktigt fint att titta på också!

Papper: Vit CS, mönstrat papper från Crate Paper Random Collection,
Dekorationer: Stickers Crate Paper Random Collection, Fjärilspin Webster's pages, Thickers American Crafts, Tiny Alpha
Övrigt: Martha Stewart Scallop dot stans


post signature

måndag 14 maj 2012

En ask till en liten nyfödd

I påskas blev det tillökning i släkten då min svägerska fick sitt första barn, en söt liten pojke vid namn Simon. Det är inte ofta jan får chansen att scrappa något till nyfödda inom den närmaste kretsen så det var extra roligt att göra något nu.

En altrad ask som fick agera presentkartong till en söt liten sparkdräkt till den nyfödde och tanken är att asken sedan kan användas till att spara minnen i.

Papper: Inkido, Papirdesign, Jenni Bowlin
Dekorationer: Blommor WOC, metallhörn och nyckel från Pysselmakaren, Spetsband Prima, blingstenar
Övrigt: Martha Stewart Floral lace stans


post signature